AYCM Sport

Sportolási lehetőségek 130 településen

All You Can Move SportPass-al rendelkező kollégáink figyelmébe ajánljuk a tavaszi AYCM Magazint, amelyben megtekinthető a folyamatosan bővülő elfogadóhely kínálat, valamint az új sportágak, amelyeket ezek által kipróbálhatunk.

túrázzunk

túrázzunk Sport

Vasalt úton a vasút fölött

Hamarosan itt kopogtat a kikelet. Néhányan talán érezni is véljük a zsongását. Ha már tavasz, rügyfakadás, ébredés, akkor mi más is jöhetne szóba, mint hogy „ki a szabadba!”

futás

Sport

Fussál lassan, hogy tudj gyorsan futni, fussál keveset, hogy majd sokat tudj futni

A futás mára az egyik legnépszerűbb és a legtöbbek által végzett sporttá nőtte ki magát. Ahhoz, hogy ezt jól csináljuk, nem elég csak futócipőt ragadni. A futás elkezdésében segít nekünk most Marton József, a MÁV-START veszprémi kocsivizsgálója, aki nagyjából 10 éve talált vissza a futáshoz, majd meg sem állt az ultramaratonig. Józsefet, aki 1987 óta dolgozik a vasútnál, családja, segítői, munkatársai mindvégig támogatták az embert próbáló erőfeszítéseiben. Vajon hogyan lesz valakinek az ultrafutás a hobbija? Milyen felkészülést igényel egy ilyen verseny? És hogyan tegyük meg az első lépéseket, ha kedvet érzünk hozzá?

MÁV VSC

MÁV VSC Sport

ÉREZZE JÓL MAGÁT! - MINDENKIT VÁR A MÁV VSC

Baráti társaság, kellemes programok, izgalmas versenyek, jó kondíció, stresszoldás, énidő és egy lépés egészségünk megőrzése érdekében – ezt kínálja a 75 éves MÁV Vasutas Sport Club. Sőt ennél sokkal többet is! A kilenc szakosztállyal működő egyesület kedvezményekkel és újdonságokkal várja régi és leendő tagjait.

9g9

szabadidőSport Sport

„Korosan” is lendületben, legyél a sporttársunk!

Idei újdonságokkal lepi meg tagjait a MÁV Vasutas Sport Club a munkavállalók szabadidős lehetőségeinek növelése érdekében.

huuihi

Sport

Sikeres versenyzés a V. Miskolc-Kassa Ultramaratonon

A szlovák-magyar vasutas sportnapok korábbi hagyományait folytatva, a Miskolci Pályavasúti Területi Igazgatóság csapata immár harmadik alkalommal szerepelt sikeresen a Miskolc-Kassa Ultramaratonon. Kollégáink 117,5 kilométeres távot teljesítettek.

csapat

foci Sport

Elsöprő siker a Metal 99 Kupán!

Tavaly decemberben szervezték meg ismét a Metal 99 Kft. szervezésében megvalósuló focikupára, amelyre a korábbi évekhez hasonlóan a cég meghívta a MÁV-START csapatát is, hogy a többi 8 csapattal együtt megmérettessék magukat.

Focikupa

foci Sport

Jubileumi Közig Foci Kupa

A változatos időben is remek hangulatban zajlott április 2-án a minisztériumok, azok háttérintézményei, az önálló költségvetési szervek, kormányhivatalok és a legnagyobb állami vállalatok amatőr focitornája, a X. Közig Foci Kupa és Családi Nap az Ikarus BSE sporttelepén. A reggeli nyitóünnepségnél 62 intézmény összesen 60 csapata sorakozott fel a bemutatásnál, így még a 2021-es rekordot is jelentősen felülmúlta a létszám!

vlk

futás Sport

FÉLMARATON EGY KEZDŐ FUTÓ SZEMÉVEL

Vékony László a MÁV Zrt. vágányzárelőkészítő szakelőadója 2019-ben húzott először futócipőt. A kezdeti nehézségek ellenére 2021-ben teljesítette élete első félmaratonját. Inspiráló beszámolója példa lehet mindenkinek, aki kibúvót keres a testmozgás alól.