Rólunk

 

Kedves Munkatársaink!

 

Köszöntjük Önöket a MÁV-VOLÁN Magazin online felületén! Szeretnénk, ha minden vasutas és volánbuszos munkatársunk időben értesülne az aktuális hírekről, a tervezett fejlesztésekről, a vállalat terveiről, valamint minden olyan eseményről, információról, amelyet naprakészen szeretnénk megosztani Önökkel. Fontosnak tartjuk az információk gyors átadását és visszacsatolását, ezért indítottuk ezt a bármilyen mobileszközről és bármilyen internetes elérhetőséggel használható elektronikus MÁV-VOLÁN Magazint.

A magazin.mav-volan.hu oldalon a nyomtatott MÁV-VOLÁN Magazin hasábjain is megjelenő aktuális híreket, információkat, esemény beszámolókat, interjúkat, vasúti vonatkozású véleményeket, történelmi témájú cikkeket, és nem utolsó sorban szabadidős programjavaslatokat olvashatnak, de mindezt nem korlátozza a nyomtatott oldalszám, így az online felületen sok új témával is találkozhatnak olvasóink.

Továbbra is nagy örömmel vennénk, ha megosztanák velünk és munkatársaikkal véleményüket, történeteiket, gondolataikat vagy akár egy jól sikerült, vasút vagy volánbuszos témájú fotót. Szeretnénk, ha a magazin.mav-volan.hu felülete lehetőséget adna egy sokkal interaktívabb, közvetlen kommunikációra a vasutasok és a volánbuszos kollégák között.

 

Írjon nekünk ujsag@mav.hu e-mail címre.

 

Reméljük, a MÁV-VOLÁN Magazin online felülete az Önök tetszését is elnyeri!

Jó olvasást, kellemes időtöltést kívánunk!

A magazin szerkesztői csapata