Nagyot tekert a Volánbusz csapata!

kerékpáros verseny Sport

2024.06.27 10:48
szerző: Volánbusz Kommunikáció

Az elmúlt évek kedvezőtlen időjárási körülményei miatt idén szeptember helyett június 22-én rendezték meg a zalakarosi Szabadics Ride Company Challenge céges kerékpáros versenyt. A megmérettetésen kollégáink immár ötödik alkalommal képviselték a Volánbusz színeit.

 

A Barcza István, Gárdonyi Gábor, Horváth Viktor, Jónás Attila István és Szigeti Anita alkotta csapat erős széllel küzdve, 35,12 km/órás átlagsebességgel teljesítette a 38 kilométeres távot. 2024-es verseny szervezői sajnos nem indítottak külön kategóriát a vegyes csapatok (nők és férfiak) részére, így a verseny kategória 33 férficsapata között a huszadik helyezést érték el kollégáink. Mint minden évben, a hangulat idén is nagyszerű volt, a Volánbusz kerékpárosai kihajtották magukat, jólesően elfáradtak.

Másnap Jónás Attila István és Szigeti Anita a középtávú, 66 kilométeres egyéni futamon is rajthoz állt. Ez is igen küzdelmes verseny volt az előző napihoz hasonló, erős szélnek köszönhetően. Mindketten sikeresen teljesítették a távot, Anita a nők abszolút versenyében a hetedik, míg korcsoportjában a második helyen zárt.

Munkatársaink bíznak benne, hogy jövőre ugyanitt találkoznak, és hasonlóan jó teljesítményt tudnak majd nyújtani.

Valamennyi csapattagnak gratulálunk a kiváló eredményhez!