Nyár Munkatársaink

Diáksegítők a vasútnál

Az elmúlt évek hagyományaihoz hűen 2024-ben is 350 diáksegítő derekas helytállásának köszönhető az utasforgalom gördülékenysége. Az ő hangjukat hallhatjuk a fedélzeten, ők segítik fel a kerékpárokat vagy a nehezebb csomagokat és hozzájuk fordulhatunk kérdés esetén.

Illusztráció

Nyár Életmód

Túlélési tippek kánikula idejére

Hogy a nyaralás idején senki feje se fájduljon meg, segítünk megelőzni a napszúrást, és adunk pár tippet, hogy a legnagyobb forróság is elviselhető legyen.

1

mozdonyvezetőGyermekvasútNyár Munkatársaink

Örömből mozdonyt vezetni

Ha valaki azért lesz mozdonyvezető, mert ezt szeretné csinálni, annál gyanítható, hogy inkább az élet örömeire fogékony, mintsem annak keserűségeire.

Naplemente a Balatonnál

Nyár Szabadidő

Nyári vasúti kedvezmények fiataloknak, gyerekeknek

Végre itt a nyár, fesztiválok, nyaralások színesítik a napokat. A gyerekek és a fiatalok számos kedvezményes utazásban részesülhetnek, ha vonatra szállnak.

Egy lelkes diákmunkás

Nyár Munkatársaink

Nyári diákmunka-lehetőségek a MÁV-START-nál!

A MÁV-START – kiemelten a nyári vakáció idején – több pozícióra is várja a fiatalok jelentkezését, a Nebuló-Meló Iskolaszövetkezettel együttműködve.

Étkezőkocsi

Nyár Hírvonal

Nyári menetrend a Balatonnál

A nyári menetrend bevezetésével tovább javul a Balaton elérhetősége az ország számos pontjáról, még kedvezőbbé válnak a vonat-busz csatlakozások a tó térségében.

kenguru

nyári menetrendNyárMÁV-STARTvolán Hírvonal

Életbe lépett a nyári menetrend – több vonat és busz közlekedik a Balatonhoz

Minden eddiginél jobb nyári menetrendet állított össze a MÁV-START és a Volánbusz, hogy minél több turista, nyaraló, kiránduló vagy Balaton környéki lakos számára kínáljon kedvező és az autózással szemben versenyképes utazási ajánlatot.

szabadtéri színház

SzínházNyár Ajánló

Színház

Ha nyár, akkor szabadtéri színház. Szerencsére idén sem lesz ez másként. A kőszínházak hosszú kényszerszünete után a szabadtéri előadásokat már biztos, hogy ebben a szezonban is élvezhetjük.

Lecsó

NyárRecept Életmód

Nyári lecsó

Gasztroemlékeink között élénken élnek azok, amelyek a Balaton-parthoz köthetők. Vagy a helyi éttermek egyikében elfogyasztott étel vagy egy jó és hangulatos bográcsozás emléke tűnik fel.