fenntarthatóság Hírvonal

Az idei Fenntarthatósági Témahéten voltak a legaktívabbak a diákok

A 9. Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahét részeként ünnepeltük az AlmaZöld díjátadó rendezvényen hazai és határon túli diákok, tanárok részvételével a fenntarthatóságot.

gyereknap

fenntarthatóság Rólunk

Fenntarthatósági üzenetek a gyermeknapi hétvégén

Több mint 15 ezren látogattak ki május 25-26-án a dm Gyermeknapi rendezvényére a Magyar Vasúttörténeti Parkba, melyen a MÁV és a Volánbusz is részt vett.

fenntartható

fenntarthatóság Zöld

KÖSZÖNET MUNKATÁRSAINKNAK A TAKARÉKOSSÁGÉRT – TARTSUK A JÓ IRÁNYT!

Elkészült az összesítés a Volánbusz tavalyi energiafelhasználásáról, és a számok nem hazudnak: sikerült tartanunk a tavalyi irányt, és tovább csökkenteni gáz- és áramfogyasztásunkat.

evce

fenntarthatóság Munkatársaink

Olyan generáció nő fel, akikre lehet építeni

Kevés kérdés volt annyira fontos az emberiség történetében, mint az, hogy vajon lehet-e és hogyan érdemes fenntarthatóságra nevelni

A tagsági oklevél

fenntarthatóság Zöld

Vállalatcsoportunk is csatlakozott a BCSDH szervezethez

A BCSDH (avagy Business Council of Sustainable Developement in Hungary, Magyarországi Üzleti Tanácsa a Fenntartható Fejlődésért) február 28-án tartotta idei taggyűlését a MOL Campusban, ahol ismertették az idei szakmai programtervüket, és elfogadták szervezetük alapdokumentumának kibővített változatát, a Fenntartható vállalatvezetés irányelveit.

Dr. Pafféri Zoltán

fenntarthatóság Zöld

Uniós színtéren mutatták be a fenntartható turizmusról szóló magyar esszét

„A vasút és a fenntartható turizmus” címmel mutatta be közös tanulmányát dr. Pafféri Zoltán, a MÁV elnök-vezérigazgatója és dr. habil. Remenyik Bulcsú egyetemi docens, a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanszékvezetője.

ert

fenntarthatóság Zöld

A MÁV-Volán-csoport idén is szerepet vállalt a Fenntarthatósági Témahéten

Földünk megmentéséhez alapjaiban kell megváltoztatnunk életmódunkat, fogyasztási és közlekedési szokásainkat. Vállalatcsoportunk fontosnak tartja, hogy a gyerekek már iskoláskorban megismerjék a környezetvédelem fontosságát, és felfigyeljenek személyes érintettségükre, hiszen kis odafigyeléssel ők is sokat tehetnek a Föld védelméért.

Illusztráció

fenntarthatóság Zöld

Idén is szerepet vállalunk a Fenntarthatósági Témahéten

Vállalatcsoportunk a zöld gazdaság, a felelős fogyasztási döntések valamint a környezetbarát, fenntartható közösségi közlekedés területeit érintő tanórákkal, üzemlátogatássokkal illetve támogatóként is részt vállal a Fenntarthatósági Témahét szemléletformáló programjaiban.

Fenntartható fejlődési célok

MÁVfenntarthatóság Zöld

Fenntarthatóság nem képzelhető el a környezet védelme nélkül

A vasúti közlekedés az uniós klímavédelmi stratégiában is kiemelt szerepet kapott, ezért fontosnak tartjuk, hogy az olvasókat is megismertessük vasúttársaságunk zöld céljaival és törekvéseivel.