„Korosan” is lendületben, legyél a sporttársunk!

szabadidő Sport Sport

2023.05.25 13:34
szerző: MÁV KIG

A vasutas sport talán legrégebbi egyesülete a MÁV Vasutas Sport Club immár 75 éve igyekszik a vasutas dolgozók és családtagjaik sportszeretetére alapozva tartalmas és hasznos elfoglaltságot biztosítani. Szeretnénk a mostanában divatos sportágak felé is nyitni, így a tagok kedvezményes bérletet válthatnak a MÁV Székház közvetlen szomszédságában nyílt Power Gym Fitness terembe.

Idén az egyesület több újdonsággal is várja a sportolni szerető MÁV Csoportban dolgozó kollégáit, családtagjait, barátait. A vezetőség az egyesület „meglett korának” ellenére igyekszik lendületben maradni és minél több fiatalt megszólítani. Az eddigi nyolc szakosztályunk mellett 2023. májusától megnyitotta kapuit a Darts szakosztály, mely napjainkban egy igen kedvelt közösségi sport tevékenységnek számít.

A részletekről honlapunkon bővebben is olvashatnak az érdeklődők az https://www.mavcsoport.hu/vsc/darts-szakosztaly oldalon.

Szintén az idei év változása, hogy a korábbi Női torna szakosztályunk új név alatt Torna szakosztály néven él tovább, ennek elsődleges oka, hogy a hölgyeken kívül az urakat is meg tudjuk szólítani és ezzel egyidejűleg a mostanában divatos sportágak felé is nyithassunk. Ennek jegyében megállapodtunk a MÁV Székház közvetlen szomszédságában nyílt Power Gym Fitness teremmel, hogy a MÁV VSC tagok az árlistájukban szereplő kedvezményes árú (Rendőr – Mentős – Tűzoltó – NAV ) bérlet vásárlására jogosultak. Ennek feltétele csupán, hogy a VSC tagja legyen az illető és befizesse az éves tagdíjat, melynek évi 2000 Ft-os díja jelképes összegnek számít. A belépési feltételekről szintén a honlapon lehet tájékozódni. örülnénk, ha a Torna szakosztály tagsága így tovább bővülne, de bármely szakosztályhoz lehet csatlakozni.

Végül, de nem utolsó sorban az egyesületünk együttműködési megállapodást köt a JOMA Sport Magyarországgal, amelynek keretében – bár különböző – mértékben, de nem csak a MÁV VSC tagjainak, hanem a teljes MÁV- VOLÁN Csoport dolgozóinak is, sportruházatra és kiegészítőkre vonatkozó kedvezményes vásárlási lehetőséget nyújtunk. A megállapodás júniustól él, a részletek felkerülnek a MÁV VSC online felületeire, valamint elérhetők lesznek a MÁV Csoport kedvezmény rovataiban is. A havonta jelentkező akciós hírlevélben szereplő termékeken kívül a katalógusból elérhető termékekhez is hozzá lehet jutni kedvezményes áron. Amennyiben a kollégák összefognak és együttesen rendelnek meg árucikkeket bizonyos értékhatár felett további kedvezményekben részesülhetnek.

A felmerülő kérdéseket a mavvsc@mav.hu mail címen, vagy közvetlenül a szakosztályok elérhetőségein várjuk.

Maradjunk lendületben – legyél a sporttársunk, és élvezd a kedvezményeket, szeretettel várunk minden érdeklődőt!