Elsöprő siker a Metal 99 Kupán!

foci Sport

2023.02.03 10:19
szerző:

Tavaly decemberben szervezték meg ismét a Metal 99 Kft. szervezésében megvalósuló focikupát, amelyre a korábbi évekhez hasonlóan a cég meghívta a MÁV-START csapatát is, hogy a többi 8 csapattal együtt megmérettessék magukat. A részt vevő csapatokat a Metal 99 Kft. szakmai partnerei alkották, közülük többen a MÁV-Volán-csoportból vettek részt a bajnokságon. A cég 30 évre visszatekintő múltjában kiemelkedő szerepet töltött be a vállalatunk, tekintve, hogy több projektben is sikeres volt az együttműködésük. A projektek közül a legnagyobb a vasúti kocsik régi, mechanikus ajtóinak az automatizálása.


A MÁV-START csapatában 11 focizni szerető kolléga fogott össze és lelkesen érkezett meg az inárcsi sportcsarnokba. A köszöntőbeszédet követően feszített tempójú csoportmeccsekkel indult a bajnokság. Rövid meccseken kellett bebiztosítani a csoportelsőséget, amit a csapatunk sikeresen teljesített. Így a kezdeti három csoport első helyezettjeinek a csoportjába kerültünk, hogy megmérkőzzünk a tornagyőzelemért.

A három csapat között az utolsó másodpercekig izgalmas mérkőzések zajlottak, melyekből győztesen a MÁV-START csapata került ki.

A tagok nagyon elfáradtak, de elégedetten és győzelemittasan vette át a bajnoki kupát! Jó volt megélni az elmúlt évek hosszas kihagyása után, hogy a mindennapi munkában együtt szorgoskodó kollégák a sportban is egy erős, összetartó csapatként működnek.

Köszönjük a meghívást a Metal 99 Kft. vezetőségének! Hajrá foci, hajrá MÁV-START!

csapatfotó

A csapattagok: (fent balról jobbra) Dóri Gábor, Dóri Krisztián, Oláh Levente, Tóth Dezső, Kékesi László, Mészáros József, Neue Vilmos (lent balról jobbra): Katona Balázs, Juhász Tibor, Szabó István, Hegedűs Márk A bajnokság csapatai (végeredmény sorrendjében): MÁVSTART ZRt., MÁV-VAGON Kft. – Békéscsaba, Metal 99 Kft., MÁV-VAGON Kft. – Szolnok, KRAVTEX Kft., Dunakeszi Járműjavító Kft., BKV Vasúti Járműjavító Kft., BKV ZRt., MÁV-VAGON Kft.– Székesfehérvár