koncert Ajánló

Szuperkoncert ingyen, utazás féláron

A Szerencsejáték Zrt. idén is megszervezi az Ötös Lottó Szuperkoncertet Budapesten. Az október 1-jei, ingyenesen látogatható rendezvényen fellép Rúzsa Magdi, a Follow the Flow és a Valmar. A koncertre utazók számára a Volánbusz és a MÁV-START is 50 százalékos menettérti kedvezményt biztosít.

A zenekar

koncert Jeles napok

Jótékonysági vasutas fúvóskoncert és mazsorettbemutató Békéscsabán

Már hagyomány, hogy a Békéscsabai Tavaszi Fesztivál keretében minden évben színpadra lép a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar. Az együttes 2022. április 25-i jótékonysági koncertjére készült hosszú hónapokon át.

Illusztráció

koncert Ajánló

A Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar jótékonysági hangversenye

Az ötven tagos együttes április 25-én, hétfő este 19:00-kor jótékonysági koncertet ad a kárpátaljai magyarok megsegítésére, a Csabagyöngye Kulturális Központban. Ezúttal vendégelőadók is részt vesznek a koncerten: a Békéscsabai Mazsorett Táncegyüttes és a GM Tánciskola közreműködése színesíti a zenei produkciót.

plakát

koncert Ajánló

Online koncertet ad a MÁV Szimfonikus Zenekara

A MÁV Szimfonikus Zenekar invitálja a vasutasokat november 19-i hangversenyének élő, online megtekintésére a Zeneakadémiáról! A körülmények jelen pillanatban nem teszik lehetővé a személyes találkozást, de a képernyők előtt kényelmesen elhelyezkedve is garantált a zenei élmény.

szimf

MÁV SzimfonikusokAkvárium KlubkoncertinterjúzeneMÁV Szimfonikus Zenekar Ajánló

A MÁV Szimfonikus Zenekar koncertsorozata az Akvárium Klubban

A múlt év decemberében rendhagyó koncertsorozatot indított a MÁV Szimfonikus Zenekar és a ZeneMűvek, amelynek helyszíne és társszervezője az Akvárium Klub.

cover

MÁV Szimfonikus Zenekarkoncert Hírvonal

A nyitás után először adnak koncertet a MÁV Szimfonikusok

A MÜPA megnyitja kapuit a közönség előtt, és elsőként a MÁV Szimfonikus Zenekar hangversenyére foglalhatnak helyet a nézők a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterembe, 2021. június 24-én, 19.30-ra.