Mese

A titokzatos játékbolt

Szorult helyzetben

busz

Mese

Szivárvány kisasszony

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy királylány, aki egy zöldellő erdő melletti tisztáson élt egy gyönyörű palotában. Egy olyan meseszép palotában, amilyet még álmodban sem láttál.

mese

Hull a pelyhes… Mese

Hull a pelyhes…

Jó reggelt! Ébresztő, álomszuszék! Vár az iskola! – próbálta kiugrasztani Marcit az ágyból az anyukája – kevéske sikerrel.

csodamasina

csodamasina Mese

A legszebb karácsonyfa

Egyszer volt, hol nem, volt egyszer egy, pontosabban két, kerekeken guruló csodamasina. Mindketten kékek voltak. Mindketten  gyorsak voltak. Mindketten erősek voltak.

Krausz

Halloween Mese

Nem félünk a sötétben!

Koni, a fiatal sárga távolsági busz idegesen böngészte a műhely falára kiakasztott táblázatot, amin az új vizsgaidőpontok szerepeltek. – Ez az, ott vagyok! – fedezte fel magát a listán boldogan, miközben a mosolya mégsem tűnt teljesen őszintének..

graffiti

graffiti Mese

A szörnyű firka

Milyen gyönyörű napunk van ma, igaz, Szili-pajti? – köszönt harsányan Hetyke, a Flirt motorvonat, majd továbbgurulva halkan hozzátette: – A napnál talán már csak én vagyok szebb… - és elégedetten mosolygott.

mese

hullócsillag Mese

Hullócsillag

Figyelem! Figyelem! Meghoztam a legújabb nyaralókat, akik már alig várják a hűsítő csobbanást!

Felhők felett

Mese

Felhők felett

Miután Babetta hazatért hosszú útjáról, csak mesélt és mesélt és mesélt… Szinte kifogyhatatlan volt a történetekből. A többiek ámulva hallgatták az izgalmas kalandokat a gyönyörű helyszínekről: Ausztria, Olaszország, Svájc, Franciaország, Spanyolország, hegyek és tengerek, és megannyi felejthetetlen élmény.